ΥΛΙΚΑ

  • 200 γρ. Καπνιστό Σολωμό
  • 200 γρ. Σπανάκι
  • 70 γρ. φιλαδέλφεια light
  • 50 γρ. μοτσαρέλα λευκή
  • 2 αυγά
  • 2 κ.σ.  Σουσάμι / Λιναρόσπορο
  • 1 πρέζα πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Κόβουμε το σπανάκι στο multi και ανακατεύουμε με τα αυγά και το πιπέρι. Στη συνέχεια τοποθετούμε το μείγμα πάνω σε λαδόκολλά και το απλώνουμε λίγο για να πάρει σχήμα (τετράγωνο, ορθογώνιο) και αφού ρίξουμε την μοτσαρέλα, το ψήνουμε στον φούρνο στους 180C για 15-20 λεπτά. Αφήνουμε το μείγμα να κρυώσει καλά και όταν είναι έτοιμο απλώνουμε το philadelphia πάνω και βάζουμε από πάνω τον σολομό. Τυλίγουμε το ρολό προσεχτικά σε αλουμινόχορτο και το βάζουμε στο ψυγείο για καμιά ώρα. Αφού κάνουμε όλα αυτά τα βήματα, είναι έτοιμο να ρίξουμε από πάνω το σουσάμι ή τον λιναρόσπορό.

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Κατηγορία: Αλμυρά
Ποσότητα:
2 μερίδες

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΑΞΙΑ

(ανά μερίδα)
Calories: 110 Kcal
Carbs: 6 g
Pro: 10 g
Fat: 7 g
Μοιραστείτε αυτή τη συνταγή

Δήμητρα Γλυνού

Κλινική Διαιτολόγος - Διατροφολόγος / Msc Διατροφή, Δημόσια Υγεία και Πολιτικές