ΥΛΙΚΑ
- 100γρ. ρεβίθια
- 1κ.σ. ελαιόλαδο
- 1κ.σ. πάπρικα
- 1κ.σ. κύμινο
- 1κ.σ. θυμάρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Αφού έχουμε μουλιάσει τα ρεβίθια για 10 ώρες τα βάζουμε να βράσουν για 30 λεπτά και στην συνέχεια τα βάζουμε στο φούρνο στην λαδόκολλα με τα μπαχαρικά και ψήνουμε για 20-30 λεπτά.
ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ
Κατηγορία: | Αλμυρά |
Ποσότητα: |
2 μερίδες |
ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΑΞΙΑ
(ανά μερίδα)
Calories: | 100 Kcal |
Carbs: | 17 g |
Pro: | 6 g |
Fat: | 2 g |