ΥΛΙΚΑ

  • 1 μήλο
  • 30γρ. πρωτεΐνη
  • 30γρ. αλεύρι καλαμποκιού
  • 1 αυγό
  • 30ml φυτικό γάλα

Topping
Σιρόπι σφενδάμου ή μέλι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε ένα φορμάκι κόβουμε σιλικόνης κόβουμε τα μήλα λεπτές ροδέλες. Στην συνέχεια σε ένα μπολ χτυπάμε τα αυγά με το φυτικό γάλα και προσθέτουμε την πρωτεΐνη και το αλεύρι καλαμποκιού. Ρίχνουμε το μείγμα πάνω από τα μήλο και ψήνουμε για 30 λεπτά στους 180 βαθμούς. Σερβίρουμε με σιρόπι σφενδάμου ή μέλι και κανέλα

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Κατηγορία: Γλυκά
Ποσότητα:

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΑΞΙΑ

(ανά μερίδα)
Calories: Kcal
Carbs: g
Pro: g
Fat: g
Μοιραστείτε αυτή τη συνταγή

Δήμητρα Γλυνού

Κλινική Διαιτολόγος - Διατροφολόγος / Msc Διατροφή, Δημόσια Υγεία και Πολιτικές