ΥΛΙΚΑ
Για τα μαφιν :
- 280γρ. κολοκύθα βρασμένη
 - 180γρ. αλεσμένη βρώμη η αλεύρι ολικής
 - 40γρ. μέλι
 - Αυγό
 - 1κ.γ. baking powder
 
Για το topping :
- Γιαούρτι στραγγιστό 2%
 - Βανίλια σε σκόνη
 - 10γρ. μέλι
 - Ξύσμα από 1 πορτοκάλι
 - 80γρ. τριμμένο καρύδι
 
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βράζουμε τη κολοκύθα για 20 λεπτά. Στην συνέχεια την βάζουμε στο μίξερ μέχρι να πολτοποιηθεί και την ρίχνουμε σε ένα μεγάλο μπολ. Ρίχνουμε στην συνέχεια τη βρώμη ή το αλεύρι ολικής, το μέλι, το baking powder, το αυγό και ανακατεύουμε καλά. Τοποθετούμε το μείγμα μας στις βάσεις για μαφιν και ψήνουμε για 20-30 λεπτά στους 180 βαθμούς.
Για το topping:
Χτυπάμε στο μίξερ το γιαούρτι με τα καρύδια, τη βανίλια και το ξύσμα από πορτοκαλί και  στολίσουμε τα μάφινς αφού έχουν κρυώσει. 
ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ
| Κατηγορία: | Γλυκά | 
| Ποσότητα: | 
                   8 μερίδες                  | 
              
ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΑΞΙΑ
(ανά μερίδα)
| Calories: | 78 Kcal | 
| Carbs: | 17 g | 
| Pro: | 3.4 g | 
| Fat: | 1.2 g | 
        
      
            