Μανιτάρια γεμιστά


Υλικά για 2 μερίδες

  • Μανιτάρια λευκά
  • 120γρ. ανθότυρο
  • 3 φέτες γαλοπούλα
  • Πιπεριά κόκκινη
  • Πιπεριά κίτρινη
  • Αλάτι
  • Πιπεριά
  • Πάπρικα
  • Ελαιόλαδο

Οδηγίες

Πλένουμε καλά τα μανιτάρια και βγάζουμε το κοτσάνι. Στην συνέχεια γεμίζουμε το κάθε μανιτάρι με ανθότυρο. Κόβουμε σε μικρά κομμάτια τις πιπεριές και τη γαλοπούλα και τα βάζουμε πάνω από το ανθότυρο. Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι, πάπρικα και ψήνουμε στους 200βαθμους για 20 λεπτά. Όταν είναι έτοιμα προσθέτουμε το ελαιόλαδο.

Διατροφική αξία ανά μερίδα

Kcal: 180 θερμίδες Pro: 11gr. Lip: 6gr. Carb: 5gr

Μοιραστείτε αυτή τη συνταγή