ΑΛΛΑΞΕ ΚΙ ΕΣΥ
png-1.png
png-1.png
την καθημερινότητα σου
τελικά είναι εύκολο να έχω μια σωστή διατροφή με πολλές γευστικές επιλογές
sbubble02.png
sbubble03.png
bbubble.png
sbubble01.png

Μία ισορροπημένη διατροφή προσφέρει ευεξία υγεία καλή διάθεση

Όλοι μπορούν με σωστή καθοδήγηση να ακολουθήσουν ένα ισορροπημένο πρόγραμμα διατροφής, το οποίο θα επιφέρει σημαντικές αλλαγές στην σωματική και ψυχική υγεία.

item Απόφαση
item Kαθοδήγηση
item Συνέπεια
Αποτέλεσμα

Δήμητρα Γλυνού

Κλινική Διαιτολόγος - Διατροφολόγος / Msc Διατροφή, Δημόσια Υγεία & Πολιτικές

Η Δήμητρα Γλυνού αποφοίτησε το 2015 από το Τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας του Ανώτατου Τεχνολογικού Ιδρύματος Θεσσαλίας. Το 2016 έγινε κάτοχος τίτλου «Κλινική Διατροφή» παρακολουθώντας το Πρόγραμμα Επαγγελματικής Επιμόρφωσης και Κατάρτισης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Το 2019 ολοκλήρωσε με επιτυχία το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα με τίτλο «Διατροφή, Δημόσια Υγεία και Πολιτικές» του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Μέσα σε αυτά τα χρόνια έχει παρακολουθήσει σημαντικά συνέδρια και σεμινάρια που αφορούν την Διατροφή και την Υγεία, ώστε να μπορέσει να ενημερώνεται για τα νέα δεδομένα και την εξέλιξη της επιστήμης. Πρόσφατα ξεκίνησαν τα καθήκοντα της ως Υποψήφια Διδάκτωρ στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Εργάστηκε εθελοντικά και μη ως Κλινική Διαιτολόγος- Διατροφολόγος σε νοσοκομεία της Αθήνας, όπως η Ευρωκλινική Αθηνών και Παίδων, το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αττικόν και το Λαϊκό Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών. Το 2019 ασχολήθηκε σε ερευνητικό επίπεδο με την μελέτη με τίτλο «Δυσθρεψία και Σαρκοπενία σε ασθενείς με κίρρωση στα πλαίσια προμεταμοσχευτικού ελέγχου για μεταμόσχευση ήπατος», η οποία δημοσιεύθηκε και την παρουσίασε στο 15ο Πανελλήνιο Συνέδριο Διατροφής και Διαιτολογίας και 4ο Πανελλήνιο Συνέδριο Κλινικής Διατροφής και μεταβολισμού

Από το 2015 έχει εργαστεί σε πολλούς χώρους που ασχολούνται με την Διατροφή και την Υγεία, όπως σε γυμναστήρια και φαρμακεία της Αθήνας. Παράλληλα, αυτά τα χρόνια έχει συνεργασίες με διάφορα περιοδικά, όπου έχει αναλάβει την συγγραφή άρθρων που αφορούν την διατροφή. Εκτός από την διατροφή σε ενήλικες, έχει ασχοληθεί και με την παιδική διατροφή, έτσι συνεργάζεται με παιδικούς σταθμούς της Αθήνας, όπου αναλαμβάνει τα προγράμματα σίτισης των παιδιών και εκτελεί παρουσιάσεις που αφορούν την διατροφή στην παιδική ηλικία για γονείς και παιδιά. Πρόσφατα πήρε μέρος σε ένα πρόγραμμα του Υπουργείου Παιδείας με τίτλο «Φρούτα και λαχανικά», όπου ανέλαβε τις παρουσιάσεις σε Δημοτικά σχολεία της Αττικής.

Από το 2015 εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας και διατηρεί Διαιτολογικό Ιατρείο στην Κυψέλη.

Πλήρες Βιογραφικό

Διατροφικά προγράμματα

Προγράμματα για παιδιά

Προγράμματα για εφήβους

Απώλειας βάρους, παχυσαρκία

Μεταβολικά νοσήματα

Χρόνια νοσήματα

Διατροφικές διαταραχές

Εγκυμοσύνη, Θηλασμός

Εμμηνόπαυση

Αθλητική διατροφή