ΥΛΙΚΑ
- 80 γρ. Λιωμένη μπανάνα
 - 60 ml. Γάλα της επιλογής
 - 50 γρ. Βρώμη
 - 1 κ.σ. Μέλι ή σιρόπι αγάυης
 - 1κ.σ. Κανέλα
 - Λίγο άρωμα βανίλιας
 - Σταφίδες, καρύδια και μέλι για topping (προαιρετικά)
 
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Αρχικά θα πρέπει να προθερμάνουμε τον φούρνο στους 200 C. Στη συνέχεια σε ένα μπολ αναμειγνύουμε τα υλικά: βρώμη, κανέλα, μπανάνα, μέλι, γάλα και το άρωμα βανίλιας. Τοποθετούμε το μείγμα σε 1 μικρό κεραμικό φορμάκι και τα ψήνουμε για 15-20 λεπτα. Μπορούμε να σερβίρουμε με φρούτα αποξηραμένα ή μη, ξηρούς καρπούς, μέλι κ.ο.κ.
ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ
| Κατηγορία: | Γλυκά | 
| Ποσότητα: | 
                   4-6 μερίδες                  | 
              
ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΑΞΙΑ
(ανά μερίδα)
| Calories: | 90 Kcal | 
| Carbs: | 10 g | 
| Pro: | 3 g | 
| Fat: | 4 g | 
        
      
            