Βουτυρο Κάσιους


Υλικά για 10 μερίδες

50γρ. Κάσιους ωμά ανάλατα

30-40ml ελαιόλαδο

1 κ γ κανέλα

1/4 κ.γ. αλάτι

1 κ.γ. βανίλια σκόνη 

Οδηγίες

Ψήνουμε τα Κάσιους στο φούρνο για 10 λεπτά. Στην συνέχεια τα βάζουμε στο μίξερ και χτυπάμε καλά μέχρι να γίνουν σκόνη. Στην συνέχεια προσθέτουμε το ελαιόλαδο σιγα σιγα και χτυπάμε στο μίξερ. Τέλος προσθέτουμε την κανέλα, το αλάτι και τη βανίλια και ξανά χτυπάμε.

Διατροφική αξία ανά μερίδα

Kcal: 120 Pro: 7 Carb: 6 Lip: 11

Μοιραστείτε αυτή τη συνταγή