Τηγανίτες Μπρόκολο


Υλικά για 8 μερίδες

  • 1 κιλό βρασμένο μπρόκολο
  • 100 γρ. Παρμεζάνα/Mozzarella
  • 4 αυγά
  • 2 κεφαλάκια σκόρδου λεπτοκομμένα
  • 8 κ.σ. βρώμη σε σκόνη
  • αλάτι πιπέρι

Οδηγίες

Αφού βράσουμε το νερό με λίγο αλάτι , προσθέτουμε το μπρόκολό και το βράζουμε για περίπου 5 λεπτά, μέχρι να είναι απαλό για το πιρούνι. Σουρώνουμε το μπρόκολο ύστερα και το ψιλοκόβουμε. Αφού ετοιμάσουμε το μπρόκολό σε ένα μπολ αναμειγνύουμε καλά μεταξύ τους το μπρόκολο, τα αυγά, την παρμεζάνα, το αλεύρι και το σκόρδο. Προαιρετικά προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι για γεύση. Όταν το μείγμα είναι έτοιμο μπορούμε σε ένα αντικολλητικό τηγάνι να φτιάξουμε πλέον τις τηγανίτες και ύστερα να τις σερβίρουμε ίσως με λίγο γιαούρτι.

Μοιραστείτε αυτή τη συνταγή