Σολομός στο φούρνο με μουστάρδα και πορτοκάλι, συνοδεύεται με νουντλς ρυζιού


Υλικά για 2 μερίδες

  • 250γρ. σολομός
  • 150γρ. νουντλς 
  • Πορτοκάλι
  • 1κ.σ. μουστάρδα
  • Πιπέρι φρέσκο 
  • 1κ.σ. Τζίντζερ

 

Οδηγίες

Με ένα πινέλο αλείφουμε το σολομό με μουστάρδα, ρίχνουμε από πάνω φρέσκο πιπέρι και τριμμένο τζίντζερ. Κόβουμε φέτες πορτοκάλι και τις βάζουμε πάνω από το σολομό. Βάζουμε το σολομό σε λαδόκολλα και ψήνουμε στο φούρνο για 10-15 λεπτά στους 200 βαθμούς.
Σε βραστό νερό ρίχνουμε τα νουτλς για 2 λεπτά και στην συνέχεια σουρώνουμε. 

 

Διατροφική αξία ανά μερίδα

Kcal: 420 Pro:22gr Carb:30gr Lip: 13gr.

Μοιραστείτε αυτή τη συνταγή