Σαλάτα με γαρίδες και μαυρομάτικα


Υλικά για 2 μερίδες

  • 150γρ. φασόλια
  • 350γρ. γαρίδες
  • Ροκα και σπανάκι
  • Πορτοκάλι
  • 2 κ.σ. ελαιόλαδο
  • Βαλσάμικο ξύδι
  • Αλάτι 
  • Πιπερι

 

Οδηγίες

Βράζουμε τα μαυρομάτικα για 10 λεπτά στην συνέχεια σουρώνουμε και τα ξεπλένουμε. Τα βάζουμε πάλι να βράσουν για άλλα 20 λεπτά τα σταγγίζουμε. Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ψήνουμε τις γαρίδες χωρίς λάδι για 10-15 λεπτά. Αφήνουμε τα υλικά να κρυώσουν. Βάζουμε σε ένα μπολ τη ρόκα και το σπανάκι, ρίχνουμε τα μαυρομάτικα και τις γαρίδες, προσθέτουμε ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι, ½ πορτοκάλι σε κυβάκια και τέλος ρίχνουμε το βαλσάμκο.

Διατροφική αξία ανά μερίδα

Kcal: 320 Pro:20gr. Carb: 26 gr. Lip:5gr

Μοιραστείτε αυτή τη συνταγή