Κοτόπουλο γεμιστό με μοτσαρέλα και σπανάκι


Υλικά για 2 μερίδες

  • 350γρ. φιλέτο κοτόπουλο 
  • 100γρ. σπανάκι ωμό
  • 100γρ. μοτσαρέλα
  • Αλάτι
  • Πιπερι
  • Ρίγανη 
  • Σκόρδο τριμμένο
  • Ελαιόλαδο

 

Οδηγίες

Πλένουμε το κοτόπουλο και το σπανάκι. Στην συνέχεια ανοίγουμε το φιλέτο στη μέση και γεμίζουμε με το σπανάκι και τη μοτσαρέλα, βάζουμε αλάτι πιπερι, ρίγανη, σκόρδο, ελαιόλαδο και το βάζουμε στο φούρνο στους 180-200 βαθμούς για 30-40 λεπτά.

Διατροφική αξία ανά μερίδα

Kcal: 320 Pro:32gr Carb:5gr Lip: 6gr.

Μοιραστείτε αυτή τη συνταγή