Γλυκοπατάτα Γεμιστή


Υλικά για 2 μερίδες

  • 2 γλυκοπατάτες
  • 200γρ μανιτάρια
  • Κρεμμύδι ξερό
  • Μοτσαρέλα φρέσκια
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • Πάπρικα
  • 1κ.σ. Ελαιόλαδο

Οδηγίες

Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι βάζουμε τα μανιτάρια και το κρεμμύδι που έχουμε κόψει για 10 λεπτά. Στην συνέχεια κόβουμε τις γλυκοπατάτες στη μέση και βγάζουμε το εσωτερικό τους και το βάζουμε σε ένα μπολ μαζί με τα μανιτάρια, το κρεμμύδι, το αλάτι, το πιπέρι και τη πάπρικα. Ανακατεύουμε και ξαναγεμισουμε τις πατάτες. Τις βάζουμε στο φούρνο για 20-25 λεπτά στους 200 βαθμούς. 10 λεπτά πριν τις βγάλουμε προσθέτουμε τη φρέσκια μοτσαρέλα και μόλις τις βγάλουμε προσθέτουμε το ελαιόλαδο.

Διατροφική αξία ανά μερίδα

Kcal: 220 Pro: 6 gr Carb: 22gr Lip: 3gr.

Μοιραστείτε αυτή τη συνταγή