Γεμιστά Κολοκύθια


Υλικά για 6 μερίδες

  • 3 μεσσαία προς μεγάλα κολοκυθάκια
  • 150 γρ. Philadelphia
  • 200 γρ mozzarella
  • Γαλοπούλα
  • 1 πιπεριά ψιλοκομμένη
  • 1 κ.γ. Σκόνη σκόρδου
  • Αλάτι Πιπέρι
  • μαϊντανός ψιλοκομμένος

Οδηγίες

Αρχικά αφαιρούμε από τα κολοκυθάκια τα άκρα και τα κόβουμε κάθετα (όχι μέχρι την άλλη άκρη!) για να σχηματίσουμε θηκούλες.  Προθερμαίνουμε τον φούρνο μας στους 200°C και σε μια λαδόκολλά ψήνουμε τα κολοκυθάκια για 10 λεπτά μέχρι να είναι λίγο πιο μαλακά. Σε αυτά τα 10 λεπτά ετοιμάζουμε το μείγμα της γέμισής μας σε ένα μπολ : Philadelphia, mozzarella (όχι όλη) , γαλοπούλα, πιπεριά, σκόνη σκόρδου , αλατοπίπερο και αναμιγνύουμε καλά. Όταν πια τα κολοκυθάκια μας είναι όσο μαλακά θέλαμε να είναι σε κάθε σχισμή γεμίζουμε με την γέμιση και γαρνίρουμε με λίγη mozzarella και γαλοπούλα που είχαμε. Ψήνουμε για 6-8 λεπτά μέχρι να λιώσει το τυρί και γαρνίρουμε με μαϊντανό!

Μοιραστείτε αυτή τη συνταγή